mylady's FotoPage

By: mylady zeta

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Sep-2007 22:53 Email | Share | | Bookmark
Goodbye Samsung...Welcome - Nokia N73!

 
 
 
View all 4 photos...
Haa..dah lama tak update fp nih, erm..reason? 1. sibuk - 2. takde masa 3. malas. OKlah, kita sambung balik, on 16 September, my Samsung HP tamat riwayatnya. Tapi, memang the phone pun dah tahap critical dah, 'seperti telur di hujung tanduk'. Then, masa sibuk bershopping, one of the shoppers accidentally terlanggar while I'm making a call to my hubby. Handphone terjatuh, and berkecai dua. One of the kids there siap terkejut tgk phone tu terbelah dua. So today, during lunch time, I went to shop for my dream hp at Carrefour. Nokia N73!. Yes..here's my new gadget...love it!!


Saturday, 29-Jul-2006 06:20 Email | Share | | Bookmark
Another pics of my new house

nih masa memula bilik air tu dipecahkan..
nih lepas plaster...
hah..ni dah pasang tiles dah...
View all 6 photos...
Ermm..nih ada lagi gambar..ermm..kali nih saya upload gambar bilik air .nanti2 saya upload gambo lain...ok?


Wednesday, 26-Jul-2006 04:31 Email | Share | | Bookmark
My new house..

yg kawasan semak belakang tu ler dapur..sblm reno..
baru plaster simen dinding...
hah..jubin baru naik sikit..lantai tak siap lagi..
View all 11 photos...
Ermm..lamanya tak update my fotopages, well, nih pun sbb nak share my new house pictures with my friends..so, enjoy!!! ..before and after renovation...

p/s : Tu ler rasa segan nak share the pics..rumah kosong jek lagi...


Monday, 5-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nak balik dah....

mak and maktam memulakan acara menyiang ikan dan ketam
adik & toknek cari sabut..nak bakar ikan..nyamuk gigit ke adik?
maktam meneruskan aktiviti menyiang ketam..
View all 12 photos...
Ermm...hari nih balik Penang la balik...dah hari Ahad dah..esok nak keje...pepagi lagi, bangun gi tepi laut, tengok kalau-kalau ada nelayan yg baru balik dari laut, boleh beli ketam, ikan yang segar dan murah bawak balik. Hari nih, dapat ikan kembung segar...Ermm..buat bakar mesti lemak berkrim nih....


Sunday, 4-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Ke 2 di rumah Tok

Imah bergaya dengan spec barunya..
Imah nak ikut achiks pi market..
Harry Porter kecik pun nak ikut jugak...
View all 19 photos...
Erm..kalau balik kg, mmg tak sah kalau tak buat ikan bakar..tambahan pulak, ikan & ketam di sini, murah & segar...Erm..sedapnyaaaaa... ..Petang tu pulak, kami gi Lumut Waterfront. Dah cantik Lumut sekarang ni ek..Dulu masa belajar, selalu gak datang Lumut..tapi, tak secantik sekarang...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net